BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Avrupa Birliği ve Uluslararası İlişkiler Enstitüsü

2021 Güz Dönemi Mülakat Sonuçlar

MÜLAKAT SONUÇLARI VE BURSLARLA İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

Siyaset Bilimi Doktora Programı Burs sıralama listesi için tıklayınız.

Uluslararası İlişkiler Yüksek Lisans Programı Burs sıralama listesi için tıklayınız.

Avrupa Birliği Yüksek Lisans Programı Burs sıralama listesi için tıklayınız.

Burs kazanan öğrenciler kesin kayıtları takiben 21 Eylül 2021 Salı günü kesinleşecektir.

08 Eylül 2021 tarihinde yapılan mülakat sonucuna göre Enstitümüze “Kesin Kayıt Hakkı Kazanan” öğrencilerin listesi için tıklayınız.

2021-2022 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ ENSTİTÜ KAYITLARI YENİ ÖĞRENCİLER İÇİN 13.09.2021-15.09.2021 TARİHLERİ ARASINDA ENSTİTÜ MERKEZ KAYIT OFİSİNDE YAPILACAKTIR.

(Ticari Bilimler Fakültesi C 102 No’lu Derslikte)

TAM ZAMANLI ÖĞRENCİ KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. Başvuru Formu Çıktısı (Mülakatta teslim etmeyen öğrenciler getirecektir.)
  2. Tezli yüksek lisans yapmak isteyen adaylar için, ALES, GRE veya GMAT puanını gösterir belgenin aslı
  3. Yabancı dil puanını gösterir belgenin aslı
  4. Lisans diploması aslı ve fotokopisi (Doktora başvurularında Lisans ve Yüksek Lisans diplomalarının aslı ve fotokopisi de istenmektedir.) (Yurtdışı programlardan olması halinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’ndan alınacak Denklik Belgesi ile birlikte).
  5. Lisans not çizelgesinin (Transkript) aslı (Doktora başvurularında lisans ve yüksek lisans not çizelgeleri istenmektedir.)
  6. İki adet fotoğraf
  7. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (arkalı-önlü)
  8. Anlaşmalı Kurumlarda çalışıyor ise çalıştığına dair belge *

NOT 1: Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 12.07.2018 tarih ve 75850160-104.01.01.01-E.53785 sayılı yazısı ile e-devlet üzerinden alınan belgeler kabul edilecektir.

ÖZEL ÖĞRENCİ KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. Başvuru Formu Çıktısı
  2. Lisans diploması aslı ve fotokopisi (Doktora başvurularında Lisans ve Yüksek Lisans diplomalarının aslı ve fotokopisi de istenmektedir.) (Yurtdışı programlardan olması halinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’ndan alınacak Denklik Belgesi ile birlikte)
  3. Not dökümü (transcript) aslı
  4. İki adet fotoğraf
  5. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (arkalı-önlü)

* Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 12.07.2018 tarih ve 75850160-104.01.01.01-E.53785 sayılı yazısı ile e-devlet üzerinden alınan belgeler kabul edilecektir.